Üdvözöljük a Pro-Team Nonprofit Kft. honlapján!

Állásbörzén a Pro-Team Nonprofit Kft.

Társaságunk csak úgy, mint az előző években kiállítóként volt jelen a Kelet-Magyarország szervezésében 2019. 03. 27-én a nyíregyházi Continental Arénában tartott Állásbörzén. A résztvevő közel hatvan cég több száz ajánlata megkönnyítette a munkaerőhiánnyal küzdő gazdaság szereplőinél található betöltetlen pozíciók és a dolgozni akaró leendő munkavállalóknak az egymásra találását, növelve ezzel az álláskeresők esélyeit.

Állasbörze 2019. március 27

A Pro-Team Nonprofit Kft. a megváltozott munkaképességű emberek foglakoztatására elkötelezett, így lehetőséget kínál, teremt a munkavállalók szakmai fejlődésére, mely által önmaguk és a társadalom számára is értékesebbé válnak. A rendezvényen tájékoztattuk az érdeklődőket a betöltésre váró pozíciókról. Munkatársaink: Molnár Tímea – humánpolitikai igazgatóhelyettes, Bodnár Judit, Nagy Sándorné, Pásztorné Zajder Enikő – rehabilitációs mentorok.

Állasbörze 2019. március 27

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a rendezvény több szempontból is hasznosnak bizonyult, hiszen rendkívüli lehetőséget adva a cégek számára az állásajánlataik, képzéseik népszerűsítésére, illetve bemutatkozásukra is. A kiállítók megjelentek a Kelet-Magyarország napilap Állásbörze Magazin mellékletében, amelyet nemcsak a rendezvényre látogatók, hanem Nyíregyháza területén minden háztartásba ingyenesen eljuttattak.

Az esemény keretein belül szakmai konferenciát is tartottak, melyen megismerhettük a megye foglalkoztatáspolitikai mutatóit, valamint a szakmai előadók javaslataikkal, és támogatási lehetőségek bemutatásával, ismertetésével segítették a jelenlegi munkaerő-piaci helyzet megoldását.