Üdvözöljük a Pro-Team Nonprofit Kft. honlapján!

Amire büszkék vagyunk…

Az előző évek hagyományait követve idén is a Magyar Tudomány Ünnepének debreceni nyitóünnepségén adták át az Észak-Alföldi innovációs díjakat. Nagy örömünkre szolgált, hogy idén Társaságunk pályázata nyerte el a kitüntetést.

Innovácoós Díj 2018

Húsfeldolgozó üzemet nyitottunk Tiszalökön, amely a korszerű táplálkozás követelményeit szem előtt tartó, sous vide technológiára épült.

Az eljárást üzemi környezetbe illesztettük, így a technológia által a hústermékek – légmentes csomagolásának köszönhetően – kiemelt minőségű gasztronómiai felhasználását teszi lehetővé.

A fejlesztés során Társaságunk a piaci igényeket kiszolgálni képes manufakturális üzemi körülményt tervezett meg, és működtet, mely által kereskedelmi mennyiségű és magas minőséget képviselő hústermékek előállítására képes. A közel 30 féle előállításra kerülő termék kiszolgálja a magas igényű vendéglátás követelményeit. A termékek gyorsan elkészíthetőek, harmonikus ízvilágúak, gazdaságos felhasználásúak, Le Gour Mate fantázia néven kerülnek forgalomba.

A technológia teljes egészében megfelel a legmagasabb nemzetközi minősítéseknek, a világ két legnagyobb és legfontosabb nemzetközi élelmiszer-biztonsági tanúsítványának (I.F.S. /Initiative Food Safety/, B.R.C. /Global Standard for Safety/).