Üdvözöljük a Pro-Team Nonprofit Kft. honlapján!

Idén is részt vettünk a pályaválasztási kiállításon!

2019. október 10 -11 került megrendezésre a Continentál Arénában immáron 20. alkalommal a „Dönts jól, jövőd a tét!” elnevezésű pályaválasztási kiállítás, melyen Társaságunk – mint a munkáltatói kört szélesítve – vett részt.

Pályaválasztási kiállítás

A rendezvényre a megye számos településéről érkeztek diákok, akik megismerkedhettek a különböző szakmákkal, valamint az iskolák kínálata mellett a kiállítók által kínált munkalehetőségekkel. Meglátásunk szerint nagyon fontos rendezvényről van szó, hiszen a jövő generációja ezáltal megfontoltabb döntést tud hozni a továbbtanulással, szakma-pályaválasztással kapcsolatban.

Pályaválasztási kiállításPályaválasztási kiállítás

Örömünkre szolgált, hogy standunknál nagyon sok fiatal érdeklődött a varrás iránt, szívesen kipróbálták magukat e téren, lányok – fiúk egyaránt. Fontosnak tartjuk a szakma népszerűsítését a fiatalabb generáció körében, hiszen a „Pro-Team” Nonprofit Kft fő tevékenysége a konfekcionált textil-termékgyártás, így varrónő, szabász munkakörbe szinte mindig keresünk munkavállalókat.

Pályaválasztási kiállítás Pályaválasztási kiállítás

A fiatalok tájékozódhattak arról, hogy Társaságunk milyen széleskörű tevékenységet végez. A varrónő, szabász szakma mellett a bútorasztalos szakma iránt szintén többen érdeklődtek.

Részt vettünk a szakmai konferencián, ahol a megye foglalkoztatáspolitikai mutatóinak kedvező változása került bemutatásra a Foglalkoztatási Főosztály vezetője részéről.

Pályaválasztási kiállítás Pályaválasztási kiállítás

Társaságunk részéről jelen volt Bodnár Judit, dr. Molnár Tímea, Pásztorné Zajder Enikő, a varrást bemutatta és a kipróbálást segítette: Vincellér Katalin – technológus, és Bor Gyöngyi varrónő.

Pályaválasztási kiállítás