Üdvözöljük a Pro-Team Nonprofit Kft. honlapján!

Munkaerő-piaci és foglalkozási információnyújtás biztosítása Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

Társaságunk ismét pályázott a megyében biztosítandó munkaerő-piaci és foglalkozási információnyújtás biztosításának támogatására kiírt pályázatra.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Foglalkoztatási Főosztálya eredményesnek ítélte pályázatunkat, melynek értelmében 2018. 08. 01-2019. 07. 31 között a „Pro-Team” Rehabilitációs Nonprofit Kft. valósítja meg a megyében a munkaerő-piaci és foglalkozási információnyújtást.

A megye 10 Járási Hivatalának Foglalkoztatási Osztályán (Baktalórántháza, Csenger, Fehérgyarmat, Kisvárda, Mátészalka, Nagykálló, Nyírbátor, Nyíregyháza, Tiszavasvári, Vásárosnamény) 39 fő jól felkészített, elméletben és gyakorlatban is jártas diplomás szakember nyújt munkaerőpiaci szolgáltatást, ezzel segítve elő a célcsoport tartós munkaerő-piaci integrációját.

Célcsoport:

A munkaerő-piaci és foglalkozási információnyújtásba azokat a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal nyilvántartásában szereplő regisztrált, hátrányos helyzetben lévő álláskeresőket kívánjuk bevonni, akik bizonytalanok saját életútjuk megtervezésében, illetve megváltozott élethelyzetbe kerültek, valamint azokat, akiknek a munkakeresését nehezíti az, hogy nem rendelkeznek az elhelyezkedéshez szükséges információkkal. Nevesített célcsoportjaink:

  • tartós álláskeresők
  • gyesről/gyedről visszatérők
  • kisebbséghez tartozók
  • megváltozott munkaképességűek
  • pályakezdők
  • munkáltatók, egyéb szervezetek (civil szervezetek)

A program eredményes megvalósításáért felelős, irányító szakmai team:

Projektvezető: Molnár Tímea
Pénzügyi vezető: Tóth József
Szakmai munkatárs: Bodnár Judit

Társaságunk egyik kiemelt feladatának tekinti, hogy a munkaerő-piaci szolgáltatások biztosításával hozzájáruljon a megye foglalkoztatáspolitikai helyzetének javításához.