Üdvözöljük a Pro-Team Nonprofit Kft. honlapján!

Nemzetközi Jubileumi Konferencia Nyíregyháza

Nemzetközi Jubileumi Konferencia Nyíregyháza

A Védett Szervezetek Országos Szövetsége 25 éves jubileumi rendezvényeinek zárását 2015. március 11-én, Nyíregyházán tartotta, amikor ugyan itt a Debreceni Egyetem Egészségügyi Kara is ünnepelte a szociális munkás képzés beindításának negyedszázados évfordulóját. A két szervezet közös konferenciájára, az EU tagországaiból és az Egyesült Államokból is érkeztek vendégek. A rendezvényre a hazai illetékes minisztériumok, hivatalok vezetőit és neves szakembereket is meginvitáltak.

Ezen konferencia keretein belül kapott meghívást a Pro- Team Nonprofit Kft. is. A rendezvény alkalmával szakmai képviseletünk mellett, egy kisebb kiállítás keretén belül mutattuk be termékeinknek egy részét, amelyeket megváltozott munkaképességű munkavállalóink készítettek, illetve készítenek. Mi sem bizonyítja jobban kiállításunk, megjelenésünk eredményességét, mint az a tény, hogy a rendezvény résztvevői körében nagy érdeklődést, figyelmet kaptunk.

A nap folyamán neves magyar és külföldi szakemberek tartottak előadásokat a jelenlévők számára. A teljesség igénye nélkül az alább felsorolt előadások hangzottak el:

 • Egészségkárosodottak képzése és foglalkoztatása – romániai tapasztalatok.
  Dr. Szabó Béla, egyetemi docens
  Babes-Bolyai Tudományegyetem, Magyar Szociológia és Szociális Munka Intézet (Kolozsvár, Románia)
 • A fogyatékos személyekkel végzett szociális munka aktuális kihívásai
  Prof. Dr. Ondrej Botek-Dr. Michaela Hromkov
  Trnava-i Egyetem (Trnava, Szlovákia)
 • Fogyatékkal élők az Egyesült Államokban és Kentucky államban
  Prof. Dr. Thomas R. Lawson
  Louisville-i Egyetem (Louisville, Egyesült Államok)

Meglátásunk szerint a Jubileumi Konferencia lehetőséget biztosított Szervezetünknek a szakmaközi együttműködések mélyítésére, illetve utat nyitott új kapcsolatok kiépítésére.