Üdvözöljük a Pro-Team Nonprofit Kft. honlapján!

Pályaválasztási kiállítás

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal idén a 18. alkalommal rendezte meg 2017. október 18-19-én a Continental Arénában a “Dönts jól, jövőd a tét!” pályaválasztási kiállítást.

Pályaválasztási kiállítás

Társaságunk csak úgy, mint az előző években jelen volt a rendezvényen, ahol segítette az érdeklődő fiatalok pályaorientációját, hiszen a sikeres pályaválasztásnak elengedhetetlen feltétele, hogy minél nagyobb összhang alakuljon ki a pályaválasztással kapcsolatos információk és a munkaerő-piaci igények között.

A kiállításon pályaorientációs teszt állt a fiatalok rendelkezésére, melynek kiértékelésében munkatársaink, nevezetesen: Bodnár Judit, Felföldi Bettina, Molnár Tímea, Pirintné Kovács Marianna, Verba-Sólyom Andrea, Vincellér Katalin segítették őket.

Pályaválasztási kiállítás

A célcsoport standunknál megismerkedhetett a varrónői szakmával, valamint lehetőséget teremtettünk arra, hogy ki is próbálhassák magukat a szakma iránt érdeklődő fiatalok.

Összefoglalóan elmondhatjuk, hogy a rendezvény nagy elismerésnek örvend, hiszen a fiatalok megismerhették az iskolák kínálatait, tájékozódhattak felvételi esélyeikről, valamint munkaerő-piaci információkhoz juthattak, melyet Társaságunk szakemberei is nyújtottak a standunkhoz ellátogató érdeklődőknek.

Pályaválasztási kiállítás