Üdvözöljük a Pro-Team Nonprofit Kft. honlapján!

Pályaválasztási kiállítás

A PRO-TEAM Rehabilitációs Nonprofit Kft 2015. október 15-16-án megrendezésre kerülő „Dönts jól, jövőd a tét!” elnevezésű Pályaválasztási Kiállításra meghívást kapott.

A megyei kormányhivatal immáron 16. alkalommal rendezte meg a „Dönts jól, jövőd a tét!” elnevezésű pályaválasztási kiállítást. A Zrínyi Ilona Gimnázium Tiszavasvári úti tornacsarnokában 72 kiállító, szakképző iskolák, gimnáziumok, főiskolák, egyetemek, felnőtt-képző szervezetek és munkaadók várták a fiatalokat, ahol már sokadik alkalommal Társaságunk is jelen volt.

Dönts jól, jövőd a tét!

A fiatalok a rendezvényen megismerhetik az iskolák kínálatait, tájékozódhatnak felvételi esélyeikről, munkaerő-piaci információkhoz juthatnak, és közvetlenül kapcsolatba kerülhetnek leendő munkáltatójukkal is. A kiállításon nem csupán elméletben tájékozódhatnak a tanulók lehetőségekről, hanem gyakorlatban akár ki is próbálhatják az adott szakmát. Ennek tükrében Cégünk a kiállításon lehetőséget biztosított az érdeklődőknek a varrónői tevékenység kipróbálására, aki kedvet kapott megvarrhatta saját kispárnáját, amit természetesen haza is vihetett.

20151015_123548 20151015_145430

Érdeklődő volt bőven, így a „PRO-TEAM” Nonprofit Kft. körű tevékenységeit széles körben megismerhették a rendezvényre ellátogatók. Állásajánlatokat is kínáltunk, melyről Matécsa Tibor humánpolitikai igazgató és helyettese Bartos-Molnár Tímea tájékoztatta az érdeklődőket.

Bodnár Judit, Balláné Antalóczi Anita, foglalkozási tanácsadók, pályatanácsadást, munkaerő-közvetítést nyújtottak az érdeklődők számára, Paragh Nóra, Császárné Viraszti Erzsébet, Lázár Lászlóné, rehabilitációs mentoraink munkatanácsadást, rehabilitációs tanácsadást, álláskeresési tanácsadást, életvezetési tanácsadással segítették standunkhoz érkezőket.

20151015_155753 20151015_155806

Összefoglalva elmondhatjuk, hogy a kiállítást idén is nagyon sikeresnek tartottuk, mert egy színvonalas rendezvényen Társaságunk bemutatkozhatott, a kiállításon saját termékeinket is megismerhették az oda ellátogatók, ezzel is rámutatva arra, hogy a megváltozott munkaképességű emberek értékes munkaerőt képviselnek a foglalkoztatás terén.