Pro-Team Nonprofit Kft.

Értékesítési Hálózat

Az Értékesítési üzletág tevékenységébe 3 bolt és az országot lefedő értékesítési hálózat tartozik. A Budapest könyvnagykereskedés, a Nagykanizsa könyvesbolt és a Debrecen könyvesbolt mellet az értékesítési hálózatnak 10 telephelye van az ország területén. Az értékesítésre kerülő termékek nagyarányban a társaság által gyártott textil termékek (lakástextília: ágynemű garnitúra, asztalterítők, díszpárnák, vászontáska), szőnyegek és lábtörlők. Ezen felül jelentős mennyiségű könyv és egyéb háztartásban használt termék kerül eladásra. Dolgozóink kulturált, biztonságos környezetben végzik munkájukat. Vásárlóink elégedettek a termékeinkkel és az értékesítő munkatársakkal.

Budapest könyvnagykereskedés

Üzletünk Budapesten az Asztalos Sándor utca 5-6 szám alatt található. Kis- és nagykereskedelmi árusításra egyaránt van lehetőség, így a legszélesebb körben tudjuk kiszolgálni vásárlóinkat. A hozzánk betérőknek 280 m2 területen van lehetősége válogatni a készletünkből. Megtalálhatók itt a gyerekeknek és felnőtteknek való ismeretterjesztő, szórakoztató és foglalkoztató könyvek.

Nagykanizsa könyvesbolt

Üzletünk Nagykanizsán a Csengery út 1-3. szám alatt található. A belvárosban található 18 m2-es üzletünk valóságos kincsesládika, mert a könyveken kívül minden a társaság által gyártott terméket is forgalmazza. Vásárlóink hozzájuthatnak a kiváló minőségű textiltermékekhez és szőnyegekhez.

Debrecen könyvesbolt

Üzletünk Debrecen kedves sétálóutcáján a Batthyány utca 20. szám alatt található. 65 m2-en, exkluzív környezetben forgalmazzuk a legváltozatosabb könyveket, textiltermékeket és szőnyegeket.

Munkatársaink segítőkészek és kiemelkedő szaktudással rendelkeznek.

Elérhetőségeink:

 • Központ:
  Lujza utca 4.
  Nyíregyháza
  H-4400
 • Fax:
  +36.42.506310
 • E-mail:
© 2021 Pro-Team Nonprofit Kft.