Pro-Team Nonprofit Kft.

Termékeink

Konfekció

Társaságunk kiemelten fontosnak tartja a folyamatos fejlesztést, innovációt a varrodai szegmensben.

Magas minőségben gyártunk női és férfi formaruházatot – zakó, nadrág, blézer, szoknya, blúz, ing – a munka és védőruházat készítése mellett.

Fejlett számítógépes programokat és eszközöket használunk a gyártás előkészítés során.

Képzett szakembereket és technológiai labort működtetünk a minőségi termékek előállítása érdekében, akik a kelmék, szövetek, gyapjú anyagok sokrétű ismeretével rendelkeznek.

Munkaruházat

Munka- és védőruházat fejlesztő, gyártó részlegünk képes akár a megszokottól eltérő rendeléseket kezelni, mely magában foglalja az egyedi méretezést, forma, szín és anyagösszetételt, tapasztalatunk van a különböző feliratok, grafikák felhelyezésében logózás és szitázás technológiában, lehetőség van egyedi fényvisszaverrő anyagok, kellékek felhelyezésére, rendelkezünk a szabályozási környezet és a biztonsági előírások ismeretével.

A kivitelezést a mintatermékek elkészítésétől a végleges gyártás folyamat befejezéséig biztosítani tudjuk.

Lakástextil

Erős lakástextil vonallal - párna, ágynemű, terítő, huzatok, függönyök – rendelkezünk. Mivel Társaságunk fő tevékenysége a konfekcionált textil termékgyártás, így a színvonalas termék előállításban, valamint a megrendelések teljesítéséhez kiemelten fontosnak tartjuk, hogy termékeink magas minőséget képviseljenek. Mindehhez rendelkezésünkre állnak modern szabászati üzemeink, hímző üzemeink, melyekben 16 fejes Tajima hímző gépek által készülnek színvonalas termékeink. A hatékony, precíz textiltermék előállítást közel 20 varrodánk biztosítja.

Bútorgyártás

Több mint két évtizedes tapasztalat alapján jutottunk el a bútorgyártás hatékony sorozat jellegű formájához. A munkafolyamatokat szervezett üzemi körülmények között számítógépes vezérléssel ellátott automata vagy félautomata gépek látják el. Fő termékcsoportjaink az ágyak és az asztalok. Célunk újabb termékcsoportok felfuttatása, kapacitásaink bővítése. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük a vevőink formai és rendeltetési igényeinek, elvárásainak megfelelően, amelyek a piaci visszajelzések alapján magas minőséget képviselnek. Termékeink a hazaiak mellett a szomszédos országok bútor kínálatában is jelen vannak.

Sous Vide

Húsfeldolgozó üzemünk a piaci igényeket kiszolgálni képes manufakturális üzemi körülmények között működik, a korszerű táplálkozás követelményeit szem előtt tartó, sous vide technológiára épül és kereskedelmi mennyiségű, magas minőséget képviselő hústermékek előállítására képes.

A közel 30 féle terméke gyorsan elkészíthető, harmonikus ízvilágú, gazdaságos felhasználású. Le Gour Mate fantázia néven kerülnek forgalomba.

Kézi szőttesek

Társaságunknál a kézzel készített szőttesek gyártása több évtizedes múltra tekint vissza! A hosszú évek szövési tapasztalata magas minőségű, egyedi anyagokból készült szőnyegek esztétikus gyártását biztosítja megrendelőink számára! Szövési kapacitásunk lehetővé teszi a multinacionális és kereskedelmi láncok rendeléseinek folyamatos kiszolgálását, valamint technológiánkat a változatos szín- és anyagkínálat jellemzi

A 70 cm szélességű szőnyegek kézzel történő készítési folyamata révén, egyfajta kellemes érzést biztosít az otthoni felhasználás terén! Termékeink típusában egyaránt fellelhetőek a régi kor mintázati világa és a modern kor ízlésvilága is.

Étkezési és ipari só

Cégünk mándoki telephelyén kézi csomagolási tevékenységet is folytatunk évek óta, jelentős tapasztalattal. A beérkezett nyersanyagot (pl. só) kicsomagoljuk 5kg-os, 10kg-os, maximum 25kg-os nejlontasakos egységekbe, vagy amilyen mennyiségekben a megrendelő kéri.

Lehetőség van arra is, hogy a már kiszerelt árukból pl. egységcsomagokat állítanak össze, ahogy a megrendelésben igény van rá. A készterméket vagy raklapra rakatoljuk (kézi villás anyagmozgató eszközzel, villás targoncával), vagy dobozokba csomagoljuk.

Csomagolóanyag

Csomagolóanyag-gyártó üzemünk 2007-ben alakult. Fő tevékenységi körünk a hullámpapír lemezfeldolgozás, ebből készült termékek gyártása, amelyek nyomtatással egyedivé tehetők. Elsősorban élőmunkaigényes papír alapú csomagolóeszközök gyártására specializálódtunk, amely a nagy vállalatok számára nem gazdaságos. Gépsoraink és kapacitásunk rugalmas, könnyen és gyorsan tudunk átállni másik termék, méret gyártására, így kisebb mennyiségeket is le tudunk gyártani.

A tervezéstől a szerszámgyártástól a késztermékig vállaljuk a gyártást. Partnereinket a lehető leggyorsabban, a legjobb minőségben és áron szolgáljuk ki.

Elérhetőségeink:

© Pro-Team Nonprofit Kft.