Pro-Team Nonprofit Kft.

Veszprém megyében is jelen vagyunk

A Pro-Team Rehabilitációs Nonprofit Kft.-t 2015-ben Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye legnagyobb foglalkoztatójává választották.

Több mint 60 telephely működését tudhatjuk magunkévá országosan. A munkavállalók többségében ebben a megyében és Bács-Kiskun megyében kerültek foglalkoztatásra, de jelen vagyunk Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Heves, Békés, Csongrád, Baranya, Tolna és Vas megyében is. Egy újabb megye „meghódítása” valósult most meg, mikor is 2021. év februárjában Halimba községben sikerült egy üzemet megnyitnia cégünknek. Így már Veszprém megyében is jelen tudunk lenni, és a meglévő több mint 1900 fős munkavállalói létszámot is tudtuk bővíteni, ezzel is segítve mind a község munkáltatói megjelenését, mind pedig az ott élő megváltozott munkanélküli emberek visszailleszkedését a munka világába.

Az üzem nyitására a halimbai bánya egykori legényszállójának épületére esett a választás, melynek kiválasztásában nagy segítséget jelentett a helyi Önkormányzat. Több szempontot is figyelembe vett a vezetőség a legmegfelelőbb hely megtalálásakor. Ilyen volt pl az, hogy teljesen akadálymentes legyen az épület, kerekesszékkel is jól és önállóan megközelíthető legyen, valamint közel legyen a busz állomása. Az üzem indulási létszáma 40 fő dolgozót jelent, akiknek a munkaképesség-csökkenése legalább 40 százalékos. Olyan tevékenység végzése folyik jelenleg, ami ülve végezhető, nem jelent fizikai megterhelést a dolgozóknak.

Elérhetőségeink:

© Pro-Team Nonprofit Kft.