Pro-Team Nonprofit Kft.

Alternatív Munkaerő-Piaci Szolgáltatások

SAJTÓKÖZLEMÉNY

MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÁSOK KECSKEMÉTEN

2013. november 18.

A „Pro-Team” Nonprofit Kft. 58 652 506 forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a „Leghátrányosabb helyzetű csoportok munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások támogatása munkaerő-piaci szolgáltatóknál„ című felhívás alapján, az Új Széchenyi Terv keretében. A megvalósuló projekt szolgáltatásaival a megváltozott munkaképességű munkavállalók nyílt munkaerő-piacon történő tartós elhelyezkedését segíti.

A „Pro-Team” Nonprofit Kft. „A leghátrányosabb helyzetű csoportok munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások támogatása munkaerő-piaci szolgáltatóknál” című pályázatot (azonosító: TÁMOP 5.3.8. A3-12/1-2012-0009) 2013. szeptember 01. – 2015. június 30. között valósítja meg Kecskeméten.

A projekt kivitelezésére 58 652 506 forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást ítéltek meg. A széles körű szolgáltatás alapvető és közvetlen célja, hogy a megváltozott munkaképességű személyek az erre nyitott és fogadásukra felkészült munkaadók együttműködésével tartós foglalkoztatásban vehessenek részt.

A projekt keretében az álláskeresők és a munkáltatók igényeinek kielégítését a Pro-Team Nonprofit Kft. új Munkaerő-közvetítő- és Tanácsadó Irodával segíti Kecskeméten, a Hoffmann J. u. 13. sz. alatt.

„Pro-Team” Nonprofit Kft.
Kecskemét, Hoffmann J. u. 13.
Telefon: (0676) 613-225
www.ujszechenyiterv.gov.hu

Széchenyi 2020 - Befektetés a jövőbe

SAJTÓKÖZLEMÉNY

ALTERNATÍV MUNKAERŐ-PIACI SZOLGÁLTATÁSOK VALÓSULTAK MEG KECSKEMÉTEN

A Széchenyi 2020 program keretében a „Pro-Team” Nonprofit Kft. 58,65 millió forint vissza nem térítendő európai uniós támogatást nyert a „Leghátrányosabb helyzetű csoportok munkaerő-piaci esélyeinek növelése érdekében motiváló képzések és kapcsolódó szolgáltatások támogatása munkaerő-piaci szolgáltatóknál „című pályázat lebonyolítására.

A projekt célja:

A társadalmi szemléletváltás elérése érdekében a munkaerő-piaci szereplők igényeinek, elvárásainak egyeztetésével a megváltozott munkaképességű emberek foglalkoztatási esélyeinek elősegítése, a munkára való felkészítés, a munkaerő-közvetítés illetve a tartós elhelyezés támogatása volt.

A széles körű szolgáltatás alapvető és közvetlen célja volt, hogy a megváltozott munkaképességű személyek, az erre nyitott és fogadásukra felkészült munkaadók együttműködésével tartós foglalkoztatásban vehessenek részt.

A TÁMOP-5.3.8.A3-12/1-2012-0009 projekt keretében az álláskeresők és a munkáltatók igényeinek kielégítését 3 fős Munkaerő-közvetítő- és Tanácsadó Iroda segítette Kecskeméten, a Hoffmann J. u. 13. sz. alatt.

A projekt elemei:

389 fő ügyfél bevonása, 264 fő számára elkészült az egyéni munkavállalási terv, 70 fő sikeresen elhelyezkedett a nyílt munkaerő-piacon. Az álláskereső ügyfeleink számára 19 turnusban indítottunk tréningeket. 50 fő részére elkészült a teljes körű kompetencia felmérés. Szakmai kapcsolatrendszerünk 24 szervezettel és 30 új munkáltatóval bővült. Közvetített álláslehetőségeink száma 60 db. Ügyfeleink számára, személyre szabott álláslehetőségek érdekében 53 munkakörelemzést végeztünk.

A program 2013. szeptember 1-jétől 2015. augusztus 31-ig tartó futamideje alatt, összességében elmondható, hogy közel 400 fő részesült az iroda különböző szolgáltatásaiban.

A megvalósult projekt szolgáltatásaival a megváltozott munkaképességű munkavállalók nyílt munkaerő-piacon történő tartós elhelyezkedését segítette.

A projektről bővebb információt az info@prorehab.hu elérhetőségen kérhetnek.

Elérhetőségeink:

© Pro-Team Nonprofit Kft.